mandag 15. august 2011

kirka..

Denna søndagen hva litt annerledes enn den pleie å være. Først var mi i kirka sånn som de pleier hver søndag, å den varte ikke så lenge så det æ jo positivt! For vett ikke om dykke vett detta, men æg æ ikke så veldig glad i å gå i kirka : P Men det spesielle med denna søndage var at de hadde fått en ny prest så de hadde en seromoni for han senere på dagen så da måtte vi tilbake der. Å æg klarte å få pressa inn en skype samtale med mamma, pappa og cecilie i mellomtiden, noe som æg blei kjempe glad av :) okay så når mi reiste tebake te kirka så hadde de seromonien for presten og etterpå så fikk vi mat. Eg blei faktisk kjent med to nye personer! med det kjedelige æ at dei gjenge på college så æg kjeme bare te å møte ho eine hver søndag i kirka :( det hadde vært så gøy hadde dei gått på high school for då hadde æg faktisk kjent noen før æg kom der, men men :)

   fra venstre så he du Samantha (sam) ho eine som reise te college, ho andre æ Sydney ei veninne av Kimberlyn å ho gjenge i 8 klasse så ho gjenge ikke på high school.
å ho som sitte på sia mæg æ Elizabeth (Liz) ho som æg kjeme te å treffe i kirka hver søndag :)
Æg tenkte æg skulle få pressa inn noen bilde av familien æg ska bu hos dei neste 10 mnd å noen bilde a kossen huse ser ut :)

 fra venstre: "bestefar" George, "bestemor" Beverly, søstra te James - Brenda og hennes mann Gordon :)
 Fra venstre: Anette, Kimberlyn og James dei som æg kjeme te å bu hos dei neste 10 mnd :)

                                                   så her æ noen bilde a huse :)
æg måtte bare ta med et bilde av avisen for den æ skikkelig rar! han æ sikkert dobbelt så lang som avisen heime å dobbelt så small + det æ sikkert bare 3 sie i hver av deia! å dei fer ca. 30 stk kver dag! dei æ heilt umulige å lese i! så æg he gidd opp :)

vell det æ vell det som skjedde denna dagen :)

- MALIN 


1 kommentar:

  1. Så fint det såg ut:)!!!! Ser jo heilt topp ut!!!!:)

    SvarSlett