søndag 5. februar 2012

superbowl! :)

så det er mye som he skjedd i det siste. hehe sånn som skje når det æ lang tid mellom innleggene : P
mi hadde surprise party for kimma, mi reiste te valpo tidligere den søndagen for å se valpo university basketball lag spille mot Cleveland state. treneren te Cleveland var ein gammel college venn a Annette. mi tok åkke lang tid heim. sånn at Becka, Kara å Sydney hadde tid te å gjøre alt klart. mi følte åkke veldig stolte av at kimma ikke hadde funne ut at mi planla ein surprise party for ho, så ho blei veldig overrasket :)

meg å Mikalah hadde lyst te å ha det litt morro med kimma så mi sprøyt ho med silly string


 mora til Kara hadde laga is kake men eg tru den smelta før mi fekk smake den, men æg æ ikke heilt sikker.. hehe :)


 kimma som prøve å blåse ut lysan, men det ho ikke visste at det var lys som tenne seg igjen! så æg tru ho sto der å blåste ut lys for i allefall 10 minutte :)
 tru Mikalah blei litt lei av at æg blåste med horne. så derfor stappa ho den full med lys...
 fredag den 20 januar så feira mi Abbys 4 års dag! mi feira med heile Lambert familien, så mi va dei eineste der som ikke va relatert som va i bursdagen :)
mi hadde taco :)

tru Abby va glar for presange ja... hehe


 nesten heile Lambert familien (det va noen få som mangla)

 lørdag den 23 så var det tid for bryllupe te Carrie å Lyndon :) det va veldig mange folk som va der så det blei litt vanskelig å gå rundt i lokale... hehe
 det va åpen bar så selvfølgelig tok æg muligheten for å noen øl! neida Chris å James sendte meg te baren for å hente drikkan deira for dei va for late te å gjøre det sjøl :)


 bored åkkes. broren te chris å kona Kathy, Annette å James, Robyn å Chris
 brudeparets fyste dans :)
 bruden kasta buketten. uheldigvis så fekk eg den ikke :( hehe
                                   Chris å Robyn
                                            Annette å James
                              foreldrene te Chris
                                      Dave å Kathy
  ein av dei få dagan mi hadde snø, så møttes heile gjenge å hadde ein ake dag
så mi tok muligheten å laga ein gigantisk snømann! :)

  det va ikke så veldig bratt bakke så Chris måtte lage ein litt brattere bakke frå verandaen
 Chris begynte å kjøre åkke ette firehjuleren :) ette det så fekk æg låv te å kjøre den! he ikke hatt det så gøy på lenge :)
  27 januar så hadde mi utvekslingsstudent julefest :) det va ein overnattings ting å dei skulle gå på ice skating dagen ettepå, men æg måtte reise heim på fredagskvellen for æg hadde ein kor konkurranse, å mi endte opp med sølv så mi reiste ikke te state som æ i indianapolis... men men

  det begynte å snø!!!(men det snødde bare for noen få minutte : P ) så dette he tydeligvis våre ein veldig rar vinter for mi æ nå i februar å mi he ikke hatt meir enn 2 dage med snø heile vinteren.
  fredag den 3 februar så va det senior night i jente basketball... så detta bety at æg ikke kjeme te å være så opptatt heilt te tennis begynne då :P så denna veka så æ det sectionals så får håpe mi vinne! gutte lage he ennå 2 uke igjen med kampe før sectionals
    detta æ Kenley Sanchez
        Danna Timm
    Elisabeth white


 jv lage som vente på å gi presangan te seniorane

 i går så reiste mi te Holland, Michigan for å se kusina te kimma. Kayla spille college basketball. ho spille for Calvin college å dei spilte i mot fienden Hope college så det va ein viktig kamp. dei møtte dei tidligere i sesongen å mi gjekk på den au. dei vant fyste gonga men dei tapte denna... det va fyste kampen dei he tapt denna sesongen, å dei he spilt 21 kampe å he tapt ein, så det æ ikke dårlig :)
 Kayla er nummer 10 :)

  hadde litt underholding i pausan :)
 dei hadde ein leig som heite frozen t-shirt. som då bety at dei måtte løpe te t-shjortan å ta den fryste t.shjorta på seg så måtte dei ta opp basketballen å dei måtte skåre å den fyste te å gjøre det vant :)       dykke må lese det som stenne på poengtavla :)
 dette æ talle på kå mange kampe dei he vunne å tapt.  superbowl party! endelig så fekk æg oppleve det au :) det æ patriots vs giants... det æ egentlig ikke lagan som noen i familien heime på, men mi ska fortsatt se på kampen :)

(kimma, Robyn å Carrie)
  Lyndon å Chris :) dei spilte videospill før kampen begynte :)
  Annette som prøve seg på å skyte rådyr : P

nå som et nytt semester he begynt  så he timeplanen forandra seg å eg he endelig lunsj med dei vennan æg æ med mest :) Kenley, Danna, Kimma, Erin, Mikalah, Makayla, Khora, Erin, Katie, Amber å Courtney ja så du kan se at lunsj bore æ litt fult :D

ein gong i uka så he mi jentekvell  overnatting hos bestemora te Kenley :) så det æ meg, Kenley, Amber, Khora, Danna, Mikalah, Courtney å Katelynn. for to uke sia så va mi bare heime å så på filmen courageous :) sist uke så reiste mi te Knox for å gå cupping å coning. du bestille is å vann frå drive throughen så gjør du bare rare ting med dei :P den eine gonga så stakk Amber hånda i glasse å bare satt der :P ei anna gong så tok ho strøss på isen å stakk den i panna! du gjør bare rare men morsomme ting med dei :)

denne uka så he æg bestillt fly te turen te las vegas å New york.
turen te las vegas æ ein tur for utvekslingsstudente å den æ i mars. turen gjenge ut på å være i las vegas, reise te grand canyon så te los angeles mi ska te hollywood å disneyland så det ska bli veldig gøy :)

turen te new york æ i april å då ska æg møte Cathrine igjen!! glede meg veldig te den turen ja :)

ska au te new york 27-31 mars med kore så det æ bare 3 dage mellom turen med kore før æg ska ner igjen for å møte Cathrine hehe :)

- MALIN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar