søndag 6. november 2011

schindig :) haha noe av det morsomste som he skjedd sia æg kom!

denne måneden æ november som au bety, thanksgiving! så kirka æg gjenge te he laga et arrangemang på facebook som heiter a november of thanks, dette gjenge ut på at kver dag i november så ska mi skrive kå mi æ taknemlige for :) 

på fredag så va planen at Lamber skulle komme åve å planlegge ungdomsgruppa lock-in ( mi skulle åvernatte på skulen frå lørdag te søndag) men tru du det va det som skjedde? nei... : P så æg va nere i stua aleine å mi he et stort vindu som æ mot veien å plutselig så såg æg ein haug med bile komme ner langs veien. så æg ropte på annette sånn at ho kunne se det å tru du ikke bilan begynte å tute å kjøre rundt huse å begynte å parkere på plenen å Matt uffmann hadde hoppa ut a bilen mens den kjørte å begynte å løpe fram å tebake foran vindue å slo på ei gryte! haha det va så morsomt å så utrulig kult for det så ut som om dei hadde planlagt henn dei skulle kjøre for det va heil rått kossen bilan gjekk i forskjellige retninge! så mi endte opp med åve 10 bile å 40 persone i huse! dei tok jo med seg mat så hvem kan vel klage? : D så når ein heil haug med folk bare dukke opp bli kalla ein schindig :) dei gjør detta egentlig bare når folk flytte i et nytt hus eller he bygga på/pussa opp huset :)

på lørdag klokka 10 så va mi på Lutheran Church and school å va klare te å tilbringe 24 time sammen med andre ungdommer :) å denna helg så skulle mi au stille klokka tebake så det bety ein ekstra time sønv! mi hadde leike mi reiste te knox å "voulenteered" på et graviditetssenter så mi raka blade å vaska vindue å satt opp storm beskyttelse foran vinduan. dette tok åkke 2 time å han som styrte det sa at det ville ha tatt dei 12 time å gjort samme jobben så mi følte virkelig at vi hjalp :) mi hadde au veldig mye mat å mi kosa åkke veldelig! mi va 12 persone men bare folk frå 8ende å opp kunne sove der så mi va 10 som såv der :) å tydeligvis så snakke æg i søvne på norsk! veldig morro, men he ikke peiling på kå æg sa for ingen forstod det : P 
så alt i alt så he detta våre ein velidig gøy uke :)
 åt på taco bell å mi bestillte 4 kasse med 12 taco i kver 2 med shell å 2 med lefse å mi klarte å spise opp alle 48 tingan : D
 kara sølte glasse te kimma å heile stole va fylt å du kan jo bare se kå mange serviette mi måtte bruke å mi hadde bruk for fleir men mi hadde brukt alle som va der :P hih

 Megan søstera te sydney som rake :)
 Kara, Kimma å sydney vaske stormbeskyttelse vinduan.
 Meg å sam som he raka alt detta :)
Chis rekke fingeren te meg :( hihi å han æ messom kristen : P neida han æ bare morsomme seg :)
 Sam, Megan, Kara, Kimma å sydney :)
 ja vett ikke heilt kå det æ ho hålle på med? men tru ho lata som om ho va ein edderkopp som klatra for ho sang "spiderpig spiderpig do what ever a spiderpig does"
 James, Kara, Sydney, Kimma å Keith
 haha det mest humoristiske bilde noen sinne!!! jentan æ eit lag så Sean æ ikke på åkkes lag men leike va at ein frå lage skulle sende ostepop med ei skjei å visst du tok dei med hånda så fekk du et poeng å visst du tok an med munnen så fekk du fem. jentan vant mi fekk 79 å guttan 76 : D å æg fekk "prisen" for å fange flest med munnen : P (kara, Sam, Megan å meg)
 her he du guttans lag (james, John, Keith å Sean)
 sydney kasta for åkke å kimma for guttan
 sånn så gålve ut ette mi va ferdige :)
 Chris laga te twister for når du he 10 persone som ska spille så måtte mi ha et litt større område
 PIZZA!! hihi
 Chris å Robyn hadde rollespill å dei lata som om dei just begynt å date å chris spurte heile tia om ting han kunne gjøre for ho å det hørtest nesten ut som om han va slaven ho sin : P men mi hadde det i allefall morro :)
 ja... føle mi æ tebake i barnehagen når den her dukka opp : P
 senga mi : D
 John, Keith å Sam (Sam ete kake for mi feira au bursdagen ho sin så mi hadde ei himla go kake : P)


 såg på ein a verdens rareste filme, Napoleon Dynamite. mi hadde den på ein projektor rett på veggen så bilde va himla stort!
Robyn å Annette såv på den store madrassen mens James såv på gulve :P 
så skulle ønske dei hadde lock-in meir enn ein gong i åre men om to veke te så æ det ein i Knox å tru mi ska på den au men he ikke så veldig lyst :P men tru æg må for det om..... vel det va det æg hadde å fortelle :)

-MALIN

4 kommentarer:

 1. Ser ut som du har hatt ein veldig fin veke. Kos deg videre. Klem frå Cecilie :) <3

  SvarSlett
 2. Er du kristen???:))

  SvarSlett
 3. American food...MMMMMMMM!!!!!:)
  Tacobell...mmm!! Du må gjerne ta et closeup bilde av ein taco ein vakker og passande dag.
  Ellers, godt tips: Cinnabon!! Verdens beste kanelbolle!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  SvarSlett
 4. hahah ska ta å gjøre det Kristine! :) hmm he ikke hatt det mn du frista meg litt med å seie det så tru æg må gå å få kjøpt meg ein cinnabon :D

  SvarSlett