fredag 26. august 2011

Michigan :)

hei :) he vært ei lita stunn sia æg he skrivd på blogge, å vett det æ noen som vente i spenning på kå som skje. Men det æ ikke vits i at æg skrive kver dag for det ville bare ha våre om det samme, så kjeme te å skrive når noe spesielt skje :) Denna helga så bli det litt spesielt for mi reise te Michigan! mi reise lørdags mårran å kjeme heim i gjen på søndag. kjøreturen teke 4 time kver vei så glede meg ikke te det : P grunnen te at mi reise te Michigan æ at Anette sine foreldre å søsken bu der, så mi ska besøke dei :) Mi kjeme te å ta denna turen fleire gonge mens æg æ her :)så fort det skje noe nytt så ska æg skrive det her, håpe ikke dykke føle dykke må vente for lenge mellom kver gong æg legge ut :)

- MALIN


4 kommentarer:

 1. God tur til Michigan, Malin. Kos deg kjempe masse :) frå alle her heime ;) <3

  SvarSlett
 2. Kan du ikke skrive litt om de dagligdage tingene som skjer hver dag? Er jo sikkert litt anderledes enn her i norge... du kan jo skrive hva dere pleier å spise eller legge ut bilde av skolen og nabolaget. alt som ikke virker gøy er veldig gøy for oss her hjemme!! Elsker bloggen din!

  SvarSlett
 3. Hei Malin
  Ja det er kjempemoro å lese bloggen din, men for all del ikkje la deg stresse til å skrive, me må bare vera tolmodige her heime:-)
  Ha det godt!!
  Helsing Eva

  SvarSlett
 4. Håper du hadde det fint i Michigan :) ! !Kvar i Michigan var du??

  SvarSlett