onsdag 31. august 2011

lekse, prøve, lekse, prøve :P

Så i det siste så he det vært ein del prøve å lekse... neida d he ikke vært så ille, mn det æ karaktersystemet her som skremme meg litt : P så i dag så fekk æg igjen ein prøve som æg då fekk 72% på, å hadde detta vært i Norge så hadde æg vært kjempe fornøyd! mn d æ d ikke så æg æ ikke så fornøyd... 72% er d samme som ein c- å vell d æ ikke godt. for her så må du ha åve 59% bare for å ikke stryke, å det føle æg æ litt vell mye. mn mn må vell bare jobbe hardere for karakterane, så ska d nok gå bra ettehvert :)

så i dag så he egentlig dagen min gjenge te å skrive ferdig bok rapporten på boka P.S. I love you. Å må sei at d æ noen fordele mæ å ha ein lærer som vertsmor! Når æg va ferdig mæ an, så såg ho igjennom skrivefeil å om æg hadde dekka alle spørsmålan.
 Ho sa den virka ganske så grei, så håpe æg fær bedre enn ein c- på denna : P

På tirsdag så reiste mi te Plymouth der mi møtte brødran te james, steve å Paul. Det blei te at Brenda (sstera) au slengte seg på, mannen ho sin æ i Arizona å besøke ein a sønnan sine. så mi fekk te å overbevise ho au te å mæ :) mi åt på ein veldig god restaurant! å d æg like hær (hær= alle resturange :P) æ at du fær påfyll på drikka så ofte du vi! Egentlig så æ ikke så lurt for æg va så sulten at æg drakk så mye at æg egentlig blei "mett" før maten kom ut :(den eine halv delen blei lunsjen ette skulen i dag så ikke ille d :)

så i dag så hadde mi prøve i US. historie å i mårra æ d Algebra 2 så må vel komme meg av datan å få meg litt søvn sånn at æg æ våken under prøven i mårra : P for vett ikke kå som he komme a meg i d siste mn æg he våre så trøtt! å pleie som regel å gå å legge meg klokka 9-10...
hmm hmm må vell bli litt meir vant med at man må stå opp tidlig for å gå på skulen (tru æg fortsatt æ i ferie modus : P )

- MALIN


1 kommentar:

  1. Oj, det var strengt!!!! Jeg synes du er flink jeg. Liker bloggen din

    SvarSlett